Istid-9176.jpg
Banner_cocktails.jpg
Banner_treats.jpg
Istid-9176.jpg

Ice-cream


SCROLL DOWN

Ice-cream


ISTIDs menu skifter med sæsonen og vi byder derfor på nye smagsoplevelser hver eneste måned. Smagskombinationer er altid designet med specielt udviklede hjemmelavede toppings til hver enkelt smag. Derudover byder menuen altid på overdådige Sundaes og andre sjove isoverraskelser, og så kan du altid finde minimum ét vegansk alternativ på menuen - også som Sundae. For os er det helt afgørende at hver enkelt is vi serverer, er af højeste kvalitet både hvad angår tekstur og opfindsomhed. Vigtigst af alt skal isen selvfølgelig smage så godt at man drømmer søde drømme om den om natten. Alt hvad vi serverer er produceret med de nøje udvalgte, friske, økologiske råvarer, i vores lille produktionskøkken på Nørrebro. På vores Instagram kan du løbende følge med i de nye smage og is-treats som vi præsenterer hver måned. Vi glæder os så meget til endnu en skøn is-sæson i selskab med alle jer, både på Nørrebro og i vores nye butik i Hellerup. 

Banner_cocktails.jpg

Cocktails


Cocktails


 

Is med noget ekstra ...

Skal du have ISTID ud til dit event har du mulighed for at gøre isoplevelsen lidt stærkere end normalt. Vores ice cream cocktails er - hvis vi skal sige det selv - noget helt særligt. Nitrogenets meget lave temperatur gør nemlig, at alkoholen bevarer sine egenskaber, selv efter isen er lavet. Vælg bl.a. mellem smagsvarianterne Aperol Spritz, White Russian og Gin & Tonic.
Så er fredagsbaren reddet!

Følg os på Instagram eller Facebook for lækre fristelser og opdateringer i menuen!

Obs: Iscocktails føres ikke som en del af vores daglige sortiment i vores butikker.

 
 
 
Banner_treats.jpg

Treat


Treat


til den ultimative is-elsker!

ISTIDs treats er en kombination af alt det bedste, eventyrlige og syndige ved det søde univers, og kan med garanti tilfredsstille selv den største is-fanatiker!

Uanset om du er hooked på milkshakes, ice cream sandwiches eller overdådige sundaes, er her noget for dig!

Følg os på Instagram eller Facebook for lækre fristelser og løbende opdateringer i menuen.