Istid-9176.jpg
Banner_cocktails.jpg
Banner_treats.jpg
Istid-9176.jpg

Ice-cream


SCROLL DOWN

Ice-cream


Vi er netop nu i fuld sving med at udvikle menuen for den kommende is-sæson 2017, og vi lover et fristende væld af nye isvarianter og spændende smagskombinationer med hjemmelavede toppings, overdådige sundaes og andre sjove isoverraskelser. Vi er endnu ikke heeelt klar til at løfte sløret for den endelige menu, da det er helt afgørende for os at sikre at hver enkelt is som vi serverer, har netop dén kvalitet og tekstur som vi ønsker at servere for vores kunder. Derudover skal isen selvfølgelig smage så godt at man drømmer søde drømme om dem om natten! Mens du venter på sol og sommer kan du herunder nyde nogle billeder fra vores menu i 2016. Alt er produceret med de bedste, friskeste, økologiske råvarer, i vores lille produktionskøkken på Nørrebro. Vi glæder os så meget til foråret og endnu en skøn is-sæson i selskab med alle jer. 

Banner_cocktails.jpg

Cocktails


Cocktails


 

Is med noget ekstra ...

Vores ice cream cocktails er - hvis vi skal sige det selv - noget helt særligt. Nitrogenets meget lave temperatur gør nemlig, at alkoholen bevarer sine egenskaber, selv efter isen er lavet. Denne sæson fører vi smagsvarianterne Aperol Spritz, White Russian og Gin & Tonic.
Så er fredagsbaren reddet!

Følg os på Instagram eller Facebook for lækre fristelser og opdateringer i menuen!

 
 
 
Banner_treats.jpg

Treat


Treat


til den ultimative is-elsker!

ISTIDs treats er en nyhed på vores menu. Her har vi kombineret alt det bedste, eventyrlige og syndige til en række valgmuligheder, der med garanti kan tilfredsstille selv den største is-fanatiker!

Så uanset om du er hooked på banana splits, ice cream sandwiches eller overdådige sundaes, er her noget for dig!

Følg os på Instagram eller Facebook for lækre fristelser og opdateringer i menuen.